.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία διαθέτει ένα υποκατάστημα στην Αθήνα. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται:

- Κηφισού 95, Αιγάλεω με αποθηκευτικό χώρο 500 τ.μ. καλυμμένο και 1000 τ.μ. ακάλυπτο, όπου γίνονται παραλαβές και παραδόσεις εμπορευμάτων παντός τύπου.

Τα γραφεία διαθέτουν μηχανογράφηση υψηλής τεχνολογίας και άριστο εξοπλισμό, προκειμένου να αντεπεξέρχονται σε κάθε απαίτηση που μπορεί να προκύψει ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση οποιουδήποτε μεταφορικού έργου ενώ υπάρχει η δυνατότητα για υπηρεσίες αποθήκευσης και logistics καθώς και εταιρεία courier. Όλες οι παραπάνω εγκαταστάσεις διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Η εταιρεία ΤΑΛΩΣ εγκαινίασε πρόσφατα νέα γραμμή για τα Δωδεκάνησα, με απευθείας δρομολόγιο Κρήτη – Ρόδος – Κρήτη δύο φορές την εβδομάδα και συνεχίζουμε να έχουμε την δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης για ολόκληρη την Ελλάδα.


Έχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς με ειδικά τρέιλερ για όλους τους τύπους connex για παραλαβή, εκφόρτωση και διανομή εμπορευμάτων προερχόμενα από Ευρώπη και Αμερική καθώς επίσης και άμεση εξυπηρέτηση αερομεταφοράς εμπορευμάτων. Η εταιρεία μας επίσης αναλαμβάνει ειδικευμένες μεταφορές για μικρά και μεγάλα έργα (ανεμογεννήτριες, φωτοβολταικά πάνελ κ.ά.)

Έχοντας λοιπόν στην κατοχή μας όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αξιόπιστα και σωστά οποιοδήποτε μεταφορικό έργο.