.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Το όνομα «ΤΑΛΩΣ» επέλεξε ο Ιωάννης Αρώνης ως διακριτικό τίτλο της μεταφορικής εταιρείας που ξεκίνησε το 1970, με δύο φορτηγά Mercedes των 8 τόνων που έκαναν την γραμμή Ηράκλειο – Αθήνα – Ηράκλειο. Η πορεία αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με δυνατότητα εξυπηρέτησης για ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο νομό Ηρακλείου, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας, υπάρχουν νέες εγκαταστάσεις στη θέση 2 Αοράκια, στη Νέα Αλικαρνασσό, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο και το λιμάνι της πόλης του Ηρακλείου. Ο χώρος αποτελείται από 6000 τμ. ( 3.500 τμ. καλυμμένα) περιβάλλοντα χώρο τα οποία είναι ασφαλισμένα και περιφραγμένα, και παρακολουθούνται όλο το 24ωρο με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο ψυκτικό θάλαμο και αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα αποθήκευσης προϊόντων συντήρησης και κατάψυξης (αν ζητηθεί), μικρά και μεγάλα αυτοκίνητα-ψυγεία για ειδικές μεταφορές, καθώς και ειδικά μηχανήματα: ανυψωτικά μηχανήματα , δύο αναβατόρια , είκοσι μικρά φορτηγά διανομής , καθώς και περονοφόρα μηχανήματα διαφόρων δυνατοτήτων. Όλα τα οχήματα διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης.